winkelpagina - Paardenwaarden

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

winkelpagina

Winkel
Op deze pagina kun je Paardenwaarden producten bestellen, een safari boeken of een gastcollege aanvragen. Heb je alles al wat je hartje begeert en wil je moderator Margriet steunen met een donatie? Spontane donaties, hoe bescheiden ook, zijn super welkom.

Je kunt je donatie overmaken op: IBAN: NL02 RABO 0126568723 t.n.v. Margriet Markerink Paardenwaarden, o.v.v. donatie Paardenwaarden.

Je kunt contact met ons opnemen via
a) het contactformulier
b) rechtstreeks via: ons e-mail adres paardenwaarden apenstaartje g mail punt com. (We schrijven het zo om email-robots te weren.) of per telefoon: 0544-462652.
SAFARI 'PAARDEN ERVAREN' KONIKS
Prijs: € 35,-* p.p. (minimaal 4 personen) Solo SAFARI?
Prijs op aanvraag.
Margriet Markerink laat je eerst een videofilm zien over het gedrag van paarden en neemt je aansluitend mee naar een nieuw natuurgebied om daar minimaal drie uur lang de dynamiek in een sociaal complete kudde Koniks te observeren en zo de ware aard van paarden met eigen ogen te zien. Voorafgaand aan of na de safari kun je het boek 'Koniks, wilde paarden in Nederland' kopen voor de gereduceerde prijs van € 15,- * Hiermee steun je het werk van Paardenwaarden.
Aanvragen via contactformulier
===============================================
SAFARI FELL PONY'S
Prijs: € 7,50 * p.p.
Margriet neemt een groep belangstellenden mee om een groep vrijlevende Fell pony's te observeren. (Merries en veulens) Voorafgaand aan of na de safari kun je het boek 'Koniks, wilde paarden in Nederland' kopen voor de gereduceerde prijs van € 15,- * 
Aanvragen via contactformulier

========================================================
EDUTRIP PAARDEN IN DE OPFOK
Prijs: vrije bijdrage, na de educatieve trip.
Samen kijken naar paarden in de opfok. Wat kunnen we hier van leren? Voorafgaand aan of na de edutrip kun je het boek 'Koniks, wilde paarden in Nederland' kopen voor de gereduceerde prijs van € 15,- * 
Aanvragen via contactformulier  
NOOT: via de Paardenwaarden Facebookpagina zal Margriet aangeven op welke tijdstippen deze edutrip doorgang kan vinden. Opfokkuddes zijn altijd maar tijdelijk...
==============================================================
Boek 'Koniks'wilde paarden in Nederland'.

€ 24,95 * (inclusief portokosten)
Aanschaf via contactformulier


=============================================================
 
GASTCOLLEGE PURE PAARDEN ERVAREN
Bij uitstek geschikt voor studenten van hippische opleidingen. 
€ 150,- * per uur.
Reiskostenvergoeding: € 0,20 * per kilometer.
Aanvragen via contactformulier========================================================
WELKOM IN HET KONIKRIJK   (dagprogramma)
Gastcollege over kuddegedrag & safari 'paarden ervaren' koniks. 
€ 50,-* per persoon. Je bent een hele dag 'onderdak' en onderweg. 's Ochtends een film- en diavoorstelling over het leven van vrijlevende paarden, gevolgd door instructies betreffende de wijze van communiceren met deze paarden. 's Middags ga je met Margriet het veld in en brengt het geleerde in de praktijk.  
Reiskostenvergoeding: € 0,20 * per kilometer.
Aanvragen via contactformulier
========================================================
NIEUW        LOSSE ARTIKELEN                                      
Artikelen op de Paardenwaarden website kun je los bestellen voor
€ 3,50 per stuk. Heel geschikt om te gebruiken in werkstukken. Commercieel hergebruik is niet toegestaan. Je krijgt de artikelen aan- geleverd als PDF bestanden. 
Aanvragen via contactformulier========================================================
PAARDENFOTO'S KOPEN?
Surf dan naar de fotowebsite OYPO. Hier staan alle foto's die je op deze website ziet, op de foto's van anderen na. Ook met het kopen van foto's ondersteun je onze werkzaamheden.==============================================================
Oypo is heel helder over auteursrechten.
Download van het origineel, voor eigen gebruik:
Je mag de foto gebruiken om afdrukken te maken voor jezelf en familie of vrienden. Je mag de foto echter NIET gebruiken voor openbare publicatie, bijvoorbeeld op een website. Voor openbare publicatie heb je expliciete toestemming nodig van Paardenwaardenfotograaf Margriet Markerink.
Wil je een foto voor een bepaalde toepassing of heb je een vraag over het gebruik van een foto, stel hem gerust. We stellen dan een licentie voor het specifieke gebruik ervan op. 

Download van het origineel, rechtenvrij:
Je mag de foto gebruiken voor alle mogelijke toepassingen.
Margriet Markerink behoudt het auteursrecht maar geeft jou de licentie voor vrij gebruik.
Bij openbare publicatie zijn naamsvermelding van de fotograaf en melding in welk medium de foto is beland, verplicht. Je kunt publicatie in een openbaar medium melden via het contacformulier.

Download voor webgebruik:
Je downloadt een verkleinde versie van het origineel. Dit formaat foto is geschikt voor openbare publicatie op een website en/of bij een werkstuk voor school.
Margriet Markerink behoudt het auteursrecht. Bij openbare publicatie zijn naamsvermelding van de fotograaf en melding in welk medium de foto is beland, verplicht. Je kunt publicatie in een openbaar medium melden via het contacformulier.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu